YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şehit Osman Belkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

DEĞERLER ÖZÜMÜZDÜR PROJESİ KAPSAMINDA MART AYINDA YAPILAN FAALİYETLERİMİZ

Değerler Özümüzdür Projesi kapsamında Şubat ayında öğrencilerimizle işlediğimiz değer başlıkları Sorumluluk ve Vefa oldu.

"Değerler Özümüzdür Projesi" kapsamında Şubat ayında öğrencilerimizle işlediğimiz değer başlıkları "Sorumluluk ve Vefa" oldu. Değerler Kulübü adına Mustafa Ogün ÇALIŞKAN, Rezzak AKBULUT ve İbrahim Erdinç AYKANAT'ın rehberliğinde Değerler Kulübü öğrencileri tarafından etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimizin vefa değerini hatırlamaları ve pekiştirmeleri adına Rezzak AKBULUT rehberliğinde ilçe şehitlerimiz Şehit Savaş AKYOL ve Şehit Osman BELKAYA'yı mezarları başında andık. Sorumluluk değerini pekiştirmek adına da sınıf kütüphaneleri oluşturarak kitapları öğrencilerin sorumluluğuna verdik ve böylece sorumluluk sahibi olup emanete dikkat etme konusunda yeteneklerinin gelişmesi için etkinlikler düzenledik. Öğrencilerimizin bu alanlarda etkinlikler yapmaktan gururlu olduklarını gördüğümüz süreçte bu iki değeri yaşatmanın bir ay için değil bir ömür için olduğunu tekrar hatırladık.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 19:48 - Görüntülenme: 40