Şehit Osman Belkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Başarılar: Okulumuz son yıllarda YKS de başarılı sonuçlar almaktadır. Her geçen sene başarı grafiğimiz artarak hem YKS puan ortalaması hem de üniversiteye yerleştirme sayımızda artış tespit edilmiştir.

Pansiyon Bilgileri: 120 kişilik erkek pansiyonumuz mevcuttur.
Saatler: Pazartesi-Cuma:08.30-16.00
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://osmanbelkayaaihl.meb.k12.tr

Adres - Fatih mah. Namık Kemal Caddesi İmam Hatip Sitesi No 24 Şefaatli / Yozgat

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Saat başı il merkezinden ilçemize ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 45 km uzaklıktadır.