YOZGAT / ŞEFAATLİ - Şehit Osman Belkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Değerler Özümüzdür Projesi kapsamında Şubat ayında öğrencilerimizle işlediğimiz değer başlıkları Sorumluluk ve Vefa oldu.

Şbt

Değerler Özümüzdür Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri, Değerler Kulübü çatısı altında "Emanete Sahip Çıkma", "Sözünde Durma", "Ziyaret" değerlerindeki kazanımları gerçekleştirecek etkinliklerde bulundu.

Şbt

Son sınıf öğrencilerimiz MSÜ hakkında tekrar bilgilendirilerek başvuruları kontrol edilmiştir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz son sınıf öğrencileri ile ilçemizde bulunan Bozok Üniversitesi Şefaatli Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek bilgi aldık.

MYO'daki bölümler, bölümlerin iş imkanları ve taban puanalr başta olmak üzere birçok konuda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Bizleri misafir ettikleri için MYO hocalarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Son sınıf öğrencielrimizin velileri ile bireysel görüşmeler yapılarak öğrencilerimizin devamsızlık durumları, not ortalamaları ve üniversite sınavına yönelik çalışmalar hakkında bilgiler verilmiştir.

KİMYA ÖĞRETMENİMİZ  FADİME ŞAHAN VE ÖĞRENCİLERİMİZ LABARATUVARDA

Şbt

Şehit Osman Belkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle Miraç Kandilimizi kutladık

Şbt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN İSMAİL ALTINKAYNAK VE İLÇR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ RAFET ÇAYLI  OKULUMUZU  VE PANSİYONUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZ İLE SOHBET ETTİLER .BİZİ ONURLANDIRAN BU ZİYARETLERİNDEN DOLAYI SAYIN MÜDÜRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Şehit Osman Belkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Eser İlkokulu'nu ziyaret ederek, Regaib Kandillerini kutladık.

Ock

KEZİBAN KÖYLÜ HOCAMIZA AİLEMİZE HOŞ GELDİN DİYORUZ.BUNDAN SONRAKİ MESLEK HAYATINDA SAĞLIKLI ,HUZURLU ,BAŞARILI ,MUTLU VE MEVZUATLI YILLAR DİLİYORUZ.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON TAKSİTLERİ VE YEMEK TABELASI ÜCRETİ

Ock

Okulumuz öğrencileri meslek dersleri öğretmenimiz rehberliğinde camiye giderek cuma namazına iştirak etmişler ve mesleki deneyimde bulunmuşlardır.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında sınıflarımızda " Bilen Oturur " etkinliği yapıldı. Bu etkinlik kapsamında M. Akif ERSOY'un Safahat adlı kitabında yer alan kelimeler tahtaya yazılmış ve öğrencilerin bu kelimelerin eş anlamlısını bulması sağlanmıştır.

Ayrıca Safahat kitabında yer alan kelimelerden yararlanılarak Safahat ile ilgili afiş çalışmasıda yapılmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yozgat il genelinde okuma konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle Yozgat Valiliği ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Eser Projesi" kapsamındaki "OKUYOZ PROJESİ" okulumuzda uygulanmaya devam etmektedir.

Ara

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli olan polis memurlarımız okulumuzda öğrenim gören son sınıf öğrencilerimiz ile bir araya gelerek mesleklerini tanıttılar.

Tanıtım sonrasında öğrencilerimizin polislik mesleğine yönelik sorularını yanıtladılar.

Kıymetli bilgilerini bizlerle yaplaştıkları için polis memurlarımıza teşekkür eder, mesleki hayatlarında başarılar dileriz.